Anti Spam Beleid

Internet Marketing Monkey verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich via “double opt-in” heeft bevestigd. Daarnaast zal Internet Marketing Monkey eigen producten aanbieden via e-mail en via de site internetmarketingmonkey.com.

Internet Marketing Monkey heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Belgische Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij ten allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid e-mail verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde e-mail versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

Internet Marketing Monkey zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft op onze e-maillijst dient deze zich nog te activeren door te klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.