E-mail Marketing.

In de breedste zin kan eigenlijk elke e-mail die is gestuurd naar een potentiële of huidige klant worden beschouwd als e-mailmarketing. Maar wij gaan dieper in op de materie.

In de artikelen over e-mail marketing die je hieronder vindt, ontdek je onder andere alles over e-maillijsten opbouwen, opt-in pagina’s, open-rates, conversieratio’s, e-mail marketing software, enzovoort, …

Waarom Een Professioneel E-mailadres Zo Belangrijk Is.

Een professioneel e-mailadres aanmaken? Waarom zou je dat doen als je al een e-mailadres hebt bij bijvoorbeeld Gmail of Hotmail vraag je je waarschijnlijk af?

Ik kom het nog dagelijks tegen: advertenties, visitekaartjes, bestelwagens, .. waar keurig de website op staat in de vorm van www.mijnbedrijf.com.

Daaronder staat dan uiteraard ook het e-mailadres, in de vorm van mijnbedrijf@hotmail.com of mijnbedrijf@telenet.be.

Waarom doen ze dit toch?

Een professioneel e-mailadres aanmaken is nochtans echt niet zo moeilijk hoor…

Lees verder…

Nieuwsbrief Tips Om Meer Omzet & Meer Klanten Te Krijgen. Gegarandeerd.

Zorgt jouw nieuwsbrief ervoor dat je een pak geld misloopt of verliest? Dankzij deze nieuwsbrief tips is dat vanaf nu verleden tijd.

De nieuwsbrief tips in dit artikel gaan je namelijk op weg zetten om het potentieel van je nieuwsbrief ten volle te benutten.

Dit artikel gaat je helpen om dankzij je nieuwsbrief meer klanten en dus meer omzet te krijgen voor je onderneming.

En zo hoort het. Nee? Ja!

Het is ondertussen voor veel ondernemers al wel duidelijk geworden dat een nieuwsbrief opzetten een onmisbare factor is voor een succesvolle business.

Maar toch…

Net zoals bij een website is ook het “hebben” van een nieuwsbrief alleen niet voldoende.

Je moet er meer mee doen.

Alles draait om de manier waarop je het gebruikt en hoe je de nieuwsbrief strategie in je business/website implementeert.

Dit artikel geeft je een overzicht van veel gemaakte fouten bij een nieuwsbrief.

Lees verder…