Internet Marketing.

Internet marketing (ook wel online marketing of e-marketing genoemd) kun je eenvoudig omschrijven als de marketing van producten of diensten via internet.

Onder internet marketing kun je alle inspanningen rekenen die je doet om nieuwe bezoekers aan te trekken en om die bezoekers om te zetten in klanten. Hoe beter je internet marketing, hoe beter je business zal draaien.

Laat De Welkomsttekst Van Je Website Je Handenvol Geld Verliezen?

Het gebeurt echt nog veel te vaak. Een welkomsttekst op een website die begint met “Welkom op de website van…”

Als je niet van plan bent om het volledige artikel te lezen, dan kan ik je alvast zeggen dat je NOOIT welkom mag zeggen.

Dit kan je letterlijk geld kosten.

Het kopje “Welkom” op een homepage kun je trouwens ook vergelijken met een lelijke mat bij de voordeur waar “welkom” op staat.

Je weet wel, zoiets:

Welkomstmat

Goed bedoeld, maar andere dingen werken eigenlijk veel beter.

Wat zijn dan wel de beste manieren om bezoekers het gevoel te geven dat ze welkom zijn op je website?

Dat ontdek je in dit artikel.

Lees verder…

Geld Verdienen Op Internet Zonder Eigen Product? Volg Deze 3 Simpele Stappen.

Als mensen horen dat je kunt geld verdienen op internet, zijn de reacties vaak verdeeld.

De ene zegt: “ja, als je Google of Facebook uitgevonden hebt geloof ik graag dat het mogelijk is”.

De andere zegt “Wow, echt? Hoe doe je dat? Dat wil ik ook kunnen!”

En het is vooral voor de mensen met de tweede reactie dat het internet interessant kan zijn. Want geld verdienen op internet is helemaal niet alleen bestemd voor de Mark Suikerbergen onder ons.

Neen, geld verdienen op internet is iets wat iedereen kan.

Ook jij.

Dankzij internet marketing.

Het enige wat je nodig hebt is een portie gezond verstand en wilskracht.

Vooral wilskracht… en doorzettingsvermogen.

Zelfs als je op dit moment helemaal geen eigen product hebt of je weet totaal niet wat je moet verkopen, dan kun je nog steeds beginnen met geld verdienen op internet.

In dit artikel ga ik je in 3 simpele stappen uitleggen hoe alles in zijn werk gaat en wat je zelf kunt doen om te starten.

Lees verder…

Internet Marketing Driehoek (3/3)

In dit artikel ga ik in op het derde en laatste onderdeel van de zogenaamde internet marketing driehoek. In de vorige twee onderdelen heb ik het gehad over bezoekers naar je website krijgen (deel 1) en bezoekers converteren (deel 2). Ik raad je aan om beide onderdelen eerst eens te lezen als je dat nog niet hebt gedaan.

De derde factor is er eentje die tussen factor 1 en 2 zweeft, maar het is er eentje die vaak vergeten wordt. Nochtans zorgt deze factor ervoor dat je jezelf onderscheidt van de concurrenten die factor 1 en 2 ook toepassen. (En dat worden er met der tijd natuurlijk steeds meer en meer, aangezien het internet niet meer weg te denken is uit gelijk welke business)

Lees verder…

Internet Marketing Driehoek (2/3)

In dit artikel gaan we dieper in op de tweede factor van de internet marketing driehoek. De internet marketing driehoek bestaat uit 3 belangrijke factoren waar je jezelf moet op baseren bij het op stellen van je internet strategie.

Eerder heb ik al verteld over de eerste van deze drie factoren: “bezoekers naar je website halen”. Ik raad je dan ook aan om de eerste factor eerst te lezen alvorens aan de slag te gaan met de tweede, want als je niet weet hoe je bezoekers gaat krijgen, worden factor 2 en 3 ook totaal overbodig.

Lees verder…

Internet Marketing Driehoek (1/3)

Vaak is het zo dat wanneer iemand start met internet marketing, dat die al heel snel door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom ga ik jou laten kennis maken met de internet marketing driehoek, zodat je snel een idee kan vormen van hoe jouw ideale strategie eruit moet zien.

Het probleem is vooral het overaanbod aan informatie die er te vinden is. Het internet staat namelijk vol met van alles en nog wat over internet marketing.

Door in één keer te veel informatie op te nemen, bestaat de kans dat je het ook allemaal maar niets vindt en dat je al snel denkt “ik begrijp het niet goed, ik stel het nog wat uit”. En dat is echt zonde, want in principe hoeft internet marketing helemaal niet moeilijk te zijn.

Lees verder…