Social Media.

De dag van vandaag is Social Media niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook voor je business kun je maar beter online actief zijn op social media.

In de artikels hieronder vind je allerlei tips en strategieën terug om te scoren met Social Media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Instagram, …

Een Facebook Advertentie Maken Is Kinderspel Dankzij Dit Stappenplan

Het lijkt alsof het de dag van vandaag helemaal geen moeite meer kost om bezoekers naar je website te krijgen. Althans, dat is wat ik de laatste tijd ondervind. Het enige wat je hoeft te doen is een Facebook advertentie maken.

Echt.

Je kunt niet geloven hoe eenvoudig het is om bezoekers binnen te halen!

Super gerichte bezoekers uit je doelgroep dan nog ook…

Als je weet hoe je Facebook Advertenties moet gebruiken, dan kun je binnen de 5 minuten een stroom aan bezoekers op je website loslaten.

Je kunt het eigenlijk letterlijk omschrijven als een bezoekerskraan (een waterkraan, maar dan met bezoekers). Je zet het aan, en de bezoekers stromen binnen.

Daar waar SEO vaak maanden nodig heeft om constant bezoekers naar je website te krijgen, kun je er met Facebook advertenties in slagen om bezoekers zo goed als direct naar je website te halen.

Natuurlijk weet iedereen dat adverteren altijd geld kost, maar je budget kies je nog altijd zelf. Je hebt dus alles zelf in handen.

En uiteindelijk: als je advertenties minder kosten dan de omzet die de nieuwe bezoekers met zich meebrengen, dan heb je een winstgevende business, toch?

Je hebt deze vraag waarschijnlijk wel al vaker gehoord: “Als elke euro die je uitgeeft twee euro opbrengt, hoeveel euro’s zou je dan uitgeven?”

De meeste zullen logischerwijs “oneindig” antwoorden.

Want, hoe cool zou dat niet zijn? Elke euro die automatisch verdubbeld wordt?

Wel, dat is exact wat goed opgezette Facebook advertenties voor jouw business kunnen betekenen: winst.

Lees verder…

F*ck!? Is Geld Verdienen Met YouTube Nu Echt ZO Gemakkelijk? Dit Verwacht Je Niet..

Eerst even de reden waarom ik dit artikel geschreven heb. Kort geleden heb ik bij toeval ontdekt dat geld verdienen met YouTube eigenlijk super simpel is.

Zelf ben ik ook niet zo’n voorstander van “geld verdienen is super simpel”, want ik heb de mening: “voor niets gaat de zon op” en “voor wat hoort wat”.

Maar deze keer..

Goed, het is natuurlijk al lang geen geheim meer dat er via YouTube bakken met geld worden verdiend. Maar ook jij kan daar nu (eenvoudig) een graantje van meepikken.

Moet je zelf voor de camera en grappige of belachelijke video’s gaan maken? Of moet je de stad rondlopen om ervoor te zorgen dat je elke fail op video vastlegt?

Dat mag, maar hoeft gelukkig niet. Als ik zeg super simpel, bedoel ik echt super simpel.

Opmerking: de strategie die ik in dit artikel ga uitleggen heet “affiliate marketing”. Als je zelf serieus geld wil gaan verdienen op deze manier, dan raad ik je aan om eerst deze video te bekijken.

Lees even verder en alles wordt vanzelf duidelijk