internet marketing driehoek.

Internet Marketing Driehoek (3/3)

In dit artikel ga ik in op het derde en laatste onderdeel van de zogenaamde internet marketing driehoek. In de vorige twee onderdelen heb ik het gehad over bezoekers naar je website krijgen (deel 1) en bezoekers converteren (deel 2). Ik raad je aan om beide onderdelen eerst eens te lezen als je dat nog niet hebt gedaan.

De derde factor is er eentje die tussen factor 1 en 2 zweeft, maar het is er eentje die vaak vergeten wordt. Nochtans zorgt deze factor ervoor dat je jezelf onderscheidt van de concurrenten die factor 1 en 2 ook toepassen. (En dat worden er met der tijd natuurlijk steeds meer en meer, aangezien het internet niet meer weg te denken is uit gelijk welke business)

Lees verder…

Internet Marketing Driehoek (2/3)

In dit artikel gaan we dieper in op de tweede factor van de internet marketing driehoek. De internet marketing driehoek bestaat uit 3 belangrijke factoren waar je jezelf moet op baseren bij het op stellen van je internet strategie.

Eerder heb ik al verteld over de eerste van deze drie factoren: “bezoekers naar je website halen”. Ik raad je dan ook aan om de eerste factor eerst te lezen alvorens aan de slag te gaan met de tweede, want als je niet weet hoe je bezoekers gaat krijgen, worden factor 2 en 3 ook totaal overbodig.

Lees verder…

Internet Marketing Driehoek (1/3)

Vaak is het zo dat wanneer iemand start met internet marketing, dat die al heel snel door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom ga ik jou laten kennis maken met de internet marketing driehoek, zodat je snel een idee kan vormen van hoe jouw ideale strategie eruit moet zien.

Het probleem is vooral het overaanbod aan informatie die er te vinden is. Het internet staat namelijk vol met van alles en nog wat over internet marketing.

Door in één keer te veel informatie op te nemen, bestaat de kans dat je het ook allemaal maar niets vindt en dat je al snel denkt “ik begrijp het niet goed, ik stel het nog wat uit”. En dat is echt zonde, want in principe hoeft internet marketing helemaal niet moeilijk te zijn.

Lees verder…